Vask og rens til private

Vi henter, vasker og bringer

Vores vask og rens service gør det muligt for private kunder at få både vasket og renset tøj og tekstiler. Vores vask og rens service giver mulighed for at du kan få vasket eller renset næsten alt samtidig med at du ikke skal tænke på at hente og bringe dit vasketøj – det sørger vi nemlig for, hvadenten det er til en privatadresse eller til en firmaadresse.

Vi behandler tøjet og tekstilerne i vores miljøvenlige vaskeri og sørger også for at det bagefter bliver pænt lagt sammen – alt sammen for at give dit tøj en så god behandling som muligt.

Private kan også leje
Måske skulle du overveje at leje vores linned og dækketøj.

Vores artikler er egnet til hurtig industriel produktion, og derfor er det ofte meget billigere at leje i stedet for at eje. Du kan eksempelvis leje:

– Duge og servietter
– Sengetøj
– Frotté

Er du i hjemmepleje, har du f.eks. muligheden for at sammensætte pakker med flere artikler, der bruges professionelt, i hospitalssektoren og på plejeinstitutioner.

En privatløsning er helt enkel. Kontakt Victor Vask for at høre nærmere.

Vask og rens

Mig og konen er netop vendt hjem fra et ophold på BB-hotel på store torv i Rønne. Og som vi har oplevet mange gange var det en fornøjelse at mærke Jeres håndklæder på værelset. Bløde, behagelige og rigtig god sugeevne.

Hvor får I det dog fra?

Må vi stille Jer et par spørgsmål til det?

Hvor køber I dem? Eller sælger I dem selv?
Hvordan kan de være så bløde og bevare en rigtig god sugeevne?
Vi har købt mange tykke, dyre, store håndklæder i årtier, men min kone siger at Jeg kan vælge mellem bløde håndklæder med masser af skyllemiddel og tørretumbler, som så har nedsat sugeevne, eller hårde håndklæder med lidt skyllemiddel som så har lidt bedre sugeevne.

Hvad er Jeres hemmelighed? Og kan vi få fingrene i nogle eksemplarer, som I leverer/servicerer til BBhotel?

Mvh Torben Larsen
Eks Bornholmere boende i Erritsø, syd for Fredericia, som gæster BB-hotel år efter år.

Forrige

« VASK AF ARBEJDSTØJ

Næste

BEKLÆDNING TIL PLEJESEKTOREN »