Vask af arbejdstøj

Ren og funktionel arbejdsbeklædning

Udseendet er ofte en meget vigtig del af den helt rigtige arbejdsbeklædning, og med Victor Vask’s beklædningsservice er der udover vask af arbejdstøj også den fordel at alle medarbejdere er iklædt den samme pæne arbejdsbeklædning.

Vi kan hurtigt tilpasse leverancen hvis en medarbejder skifter størrelse eller nye medarbejdere kommer til. Vi sørger for at dine medarbejderes irritation over at skulle slide og vedligeholde eget tøj, erstattes af glæden ved at få udleveret rent og funktionelt tøj i faste intervaller. Med vask af arbejdstøj hos Victor Vask kan I samtidig være sikre på, at jeres retningslinjer for hygiejne overholdes.

Vi har stor erfaring med vask af arbejdstøj
Victor Vask har vasket tøj til både private og erhverv i mere end 77 år og vi ved hvor vigtigt det er at dine medarbejdere føler sig veltilpasse i ren og funktionel arbejdsbeklædning.

Med vores løsninger kan vi både tilbyde vask af arbejdstøj som du allerede bruger eller vi kan tilbyde at du kan købe eller leje nyt arbejdstøj og samtidig sørge for at det leveres til dig, rent og klart til brug. Læs mere om køb eller leje af arbejdstøj.

Kontakt os for at høre mere.

Vask af arbejdstøj
Fakta

Victor Vask leverer arbejdsbeklædning til alle brancher – rent tøj og den rette beholdning.

Forrige

« TEKSTILER TIL WELLNESS

Næste

VASK OG RENS TIL PRIVATE »