Vælg en side

Vask af arbejdstøjVask af arbejdstøj

Udseendet er ofte en meget vigtig del af den helt rigtige arbejdsbeklædning, og med Victor Vask’s beklædningsservice er der udover vask af arbejdstøj også den fordel at alle medarbejdere er iklædt den samme pæne arbejdsbeklædning.

Vi kan hurtigt tilpasse leverancen hvis en medarbejder skifter størrelse eller nye medarbejdere kommer til. Vi sørger for at dine medarbejderes irritation over at skulle slide og vedligeholde eget tøj, erstattes af glæden ved at få udleveret rent og funktionelt tøj i faste intervaller. Med vask af arbejdstøj hos Victor Vask kan I samtidig være sikre på, at jeres retningslinjer for hygiejne overholdes.

Vi har stor erfaring med vask af arbejdstøj

Victor Vask har vasket tøj til både private og erhverv i mere end 75 år og vi ved hvor vigtigt det er at dine medarbejdere føler sig veltilpasse i ren og funktionel arbejdsbeklædning.

Med vores løsninger kan vi både tilbyde vask af arbejdstøj som du allerede bruger eller vi kan tilbyde at du kan købe eller leje nyt arbejdstøj og samtidig sørge for at det leveres til dig, rent og klart til brug. Læs mere om køb eller leje af arbejdstøj.

Vi henter, vasker og bringer

1353082881Med Victor Vask A/S Privatservice er det muligt for private kunder at få både… Læs mere

Victor Vask støtter Team Rynkeby

Med et sponsorat til Team Rynkeby er Victor Vask med til at støtte en god sag. Hver sommer cykler Team Rynkeby til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. De danske hold fra Team Rynkeby indsamler penge til Børnecancerfonden i Danmark. Læs mere om “Team Rynkeby”

Et generelt bedre arbejdsklima

Man har som bekendt kun én chance for at give et førstegangsindtryk – og det… Læs mere