Tekstiler til wellness

De reneste morgenkåber og håndklæder til dine kunder

Rene tekstiler til wellness hjælper til en ren krop og sjæl.

Når man ønsker at nyde et frikvarter fra hverdagen, når man gerne vil forkæles mens der gives plads til nye tanker og kroppen lades op med ny energi, så er det måske et wellness ophold man har brug for.

Som gæst starter man måske med at efterlade skoene i entreen, iføre sig en dejlig morgenkåbe eller håndklæde og slippers, og træde ind i et oplevelsesrum, hvor man kun skal tænke på at nyde. Herefter begynder en afslappende stund, hvor den lille luksus er forbundet med fordybelse og indre ro, med stor effekt for både krop og sjæl.

Hos Victor Vask A/S tilbyder vi en bred vifte af tekstiler til wellness og kan hjælpe dig med at give dine kunder en ren helhedsoplevelse. Med vores serviceløsninger dækker vi alle de ønsker du har til tekstiler til wellness og giver dig mulighed for at iføre dine kunder de reneste morgenkåber og håndklæder.

Hvis du vil tilbyde dine kunder en eksklusiv, hygiejnisk og økonomisk løsning med frottéklude til håndaftørring i forbindelse med vask af hænder, så tilbyder Victor Vask også en handcare dispenser som doserer de rene frottéklude hygiejnisk.

Kontakt os for at høre mere.

Tekstiler til wellness
Tekstiler til wellness og velvære
Fakta

Vi finder løsningerne der passer din virksomhed bedst.
Frotte og badekåber, samt tøfler der egner sig til vask, nedbringer Jeres miljø aftryk.

Forrige

« TEKSTILER TIL PLEJESEKTOREN

Næste

VASK AF ARBEJDSTØJ »