Vælg en side

Tekstiler til wellness

Tekstiler til wellness

Rene tekstiler til wellness hjælper til en ren krop og sjæl.

Når man ønsker at nyde et frikvarter fra hverdagen, når man gerne vil forkæles mens der gives plads til nye tanker og kroppen lades op med ny energi, så er det måske et wellness ophold man har brug for.

Som gæst starter man måske med at efterlade skoene i entreen, iføre sig en dejlig morgenkåbe eller håndklæde og slippers, og træde ind i et oplevelsesrum, hvor man kun skal tænke på at nyde. Herefter begynder en afslappende stund, hvor den lille luksus er forbundet med fordybelse og indre ro, med stor effekt for både krop og sjæl.

Hos Victor Vask A/S tilbyder vi en bred vifte af tekstiler til wellness og kan hjælpe dig med at give dine kunder en ren helhedsoplevelse. Med vores serviceløsninger dækker vi alle de ønsker du har til tekstiler til wellness og giver dig mulighed for at iføre dine kunder de reneste morgenkåber og håndklæder.

Hvis du vil tilbyde dine kunder en eksklusiv, hygiejnisk og økonomisk løsning med frottéklude til håndaftørring i forbindelse med vask af hænder, så tilbyder Victor Vask også en handcare dispenser som doserer de rene frottéklude hygiejnisk.

Vi henter, vasker og bringer

1353082881Med Victor Vask A/S Privatservice er det muligt for private kunder at få både…
Læs mere

Victor Vask støtter Team Rynkeby

Med et sponsorat til Team Rynkeby er Victor Vask med til at støtte en god sag.

Hver sommer cykler Team Rynkeby til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

De danske hold fra Team Rynkeby indsamler penge til Børnecancerfonden i Danmark.

Læs mere om “Team Rynkeby”

 

Et generelt bedre arbejdsklima

1254051331

Man har som bekendt kun én chance for at give et førstegangsindtryk – og det…
Læs mere