Tekstiler til plejesektoren

Funktionalitet, holdbarhed og hygiejne

Tekstiler til plejesektoren kan være livsnødvendige løsninger.

I plejesektoren fylder hygiejne meget i det daglige arbejde. Mange personer skal dele de samme faciliteter, hvorfor hygiejne spiller en stor rolle – ja det kan faktisk være forskellen på liv og død i nogle tilfælde.

Man ved i dag, at mange sygdomsbærende bakterier kan spredes via huden, og at en god hygiejne kan forhindre spredningen af disse. Derfor skal du vælge den rette samarbejdspartner.

Victor Vask A/S har leveret linned og beklædningsløsninger til plejesektoren gennem mange år. Vi har stor erfaring i skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte afdeling indenfor plejesektoren. Vi er meget bevidste om vores rolle og forpligtigelse til at levere en kvalitetsløsning, der passer til det enkelte miljø. Derfor tilbyder vi en bred vifte af tekstiler til alle formål. Vi servicerer hospitaler, plejehjem, praktiserende læger m.m.

Lad Victor Vask A/S sørge for at jeres tekstiler til plejesektoren også lever op til jeres krav om funktionalitet, holdbarhed og hygiejne.

Victor vask tilbyder også en handcare dispenser som doserer de rene frottéklude hygiejnisk til brugeren fra et lukket kammer.

Kontakt os for at høre mere.

Tekstiler til plejesektoren
Fakta

Total oversigt over beholdninger.
Dokumentation af vask og overholdelse af desinficerings regler (NIR).
Daglig skift beskytter bedst muligt mod spredning af smitte.
Praktiske og funktionelle løsninger.

Forrige

« MÅTTESERVICE

Næste

TEKSTILER TIL WELLNESS »