Vælg en side

Tekstiler til plejesektorenTekstiler til plejesektoren

Tekstiler til plejesektoren kan være livsnødvendige løsninger.

I plejesektoren fylder hygiejne meget i det daglige arbejde. Mange personer skal dele de samme faciliteter, hvorfor hygiejne spiller en stor rolle – ja det kan faktisk være forskellen på liv og død i nogle tilfælde.

Man ved i dag, at mange sygdomsbærende bakterier kan spredes via huden, og at en god hygiejne kan forhindre spredningen af disse. Derfor skal du vælge den rette samarbejdspartner.

Victor Vask A/S har leveret linned og beklædningsløsninger til plejesektoren gennem mange år. Vi har stor erfaring i skræddersyede løsninger, der passer til den enkelte afdeling indenfor plejesektoren. Vi er meget bevidste om vores rolle og forpligtigelse til at levere en kvalitetsløsning, der passer til det enkelte miljø. Derfor tilbyder vi en bred vifte af tekstiler til alle formål. Vi servicerer hospitaler, plejehjem, praktiserende læger m.m.

Lad Victor Vask A/S sørge for at jeres tekstiler til plejesektoren også lever op til jeres krav om funktionalitet, holdbarhed og hygiejne.

Victor vask tilbyder også en handcare dispenser som doserer de rene frottéklude hygiejnisk til brugeren fra et lukket kammer.

Vi henter, vasker og bringer

1353082881Med Victor Vask A/S Privatservice er det muligt for private kunder at få både…
Læs mere

Victor Vask støtter Team Rynkeby

Med et sponsorat til Team Rynkeby er Victor Vask med til at støtte en god sag.

Hver sommer cykler Team Rynkeby til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

De danske hold fra Team Rynkeby indsamler penge til Børnecancerfonden i Danmark.

Læs mere om “Team Rynkeby”

 

Et generelt bedre arbejdsklima

1254051331

Man har som bekendt kun én chance for at give et førstegangsindtryk – og det…
Læs mere