Måtteservice

Når du vil give et godt førstegangsindtryk

Med vores måtteservice øger du chancen for at give et godt førstegangsindtryk af din virksomhed. En væsentlig del af Victor Vask A/S moppe- og måtteservice er at hjælpe din virksomhed med at få et godt generelt indtryk samtidig med at du får andre funktionelle, hygiejniske og sundhedsmæssige fordele som alle bidrager til et generelt bedre indeklima:

Med måtteservice fra Victor Vask A/S stoppes langt det meste snavs ved indgangen. Det giver ikke bare et renere gulv og mindre slitage af gulvene – men sikrer også et markant bedre, mere hygiejnisk indeklima i din virksomhed.

Da en måtte holder på det meste af skidtet, mindskes dine rengøringsbehov ikke bare ved indgangen, men overalt i bygningen. Det betyder en gennemsnitlig reducering af de totale omkostninger til rengøring, vedligehold osv.

Måtterne er noget af det første dine gæster ser – og derfor en væsentlige del af jeres øvrige profilering. Vores måtter fås i alle tænkelige størrelser og udformninger – og fx i jeres farver og med logo. Vi skifter dem naturligvis ud med jævne mellemrum.

Med vores moppeservice tilbyder vi at tage os af alt det praktiske i forbindelse med rengøring og vedligeholdelse af dine mopper, da vi sørger for at hente og bringe dine mopper og vaske dem i vores moderne vaskeri.

Victor Vask måtteservice
Fakta

Der findes mange forskellige måtter, som effektivt stopper snavset ved indgangene. F.eks. Skrabende måtter, sugende måtter, combi måtter. Måtter med logo eller budskaber. Mulighederne er næsten uendelige.
Vi vasker og skifter dem løbende efter aftale med dig, så vi løser netop dit behov. Hør nærmere om vores abonnement og løsninger der tilpasses dit behov.

Forrige

« LINNED OG DÆKKETØJ

Næste

TEKSTILER TIL PLEJESEKTOREN »