Linned og dækketøj

Til rene og stilfulde omgivelser

Med linned og dækketøj er vi er meget bevidste om vores rolle og forpligtelse til at levere en kvalitetsløsning, der passer til dit miljø.

Victor Vask tilbyder en bred vifte af tekstiler til alle formål i hotel- og restaurationsbranchen – køkkentøj, dækketøj, sengelinned m.m. i et bredt udvalg af farver og stilarter. Du kan vælge frit mellem enkeltstående produkter, eller sammen med os sammensætte den helt rigtige pakke.

På det mere praktiske niveau har vi mange års erfaring med de belastninger, som tekstilerne udsættes for – lige fra almindeligt snavs til væsker og fedt. Det giver dig sikkerhed for vores levering af tekstiler, der ikke efterlader tvivl om kvaliteten af dit sted.

Vi tilbyder at du kan leje dit linned og dækketøj hos os, på denne måde slipper du for at investere i disse, men også for besværet med vask, rens og nyindkøb – for det er inkluderet i vores service. Vi henter det snavsede linned og dækketøj, vasker det i vores moderne og miljørigtige vaskeri og sørger for at aflevere det nypresset og foldet til dig igen.

Ønsker du at høre mere om vores services, så er du meget velkommen til at kontakte Victor Vask.

Linned og dækketøj
Fakta

Victor Vask sikrer højeste hygiejnestandard – som også giver sikkerhed i forhold til Covid-19. Og så er det billigere end du tror.

Forrige

« LEJE AF ARBEJDSTØJ

Næste

MÅTTESERVICE »