Vælg en side

Leje af arbejdstøjLeje af arbejdstøj

Udover vask af arbejdstøj tilbyder Victor Vask både salg og leje af arbejdstøj. Med vores lejeordning undgår du dyre investeringer, samtidig med at du trygt kan overlade logistikken til os. Vi sørger for at levere rent arbejdstøj når vi henter det beskidte tøj, herefter vasker vi arbejdstøjet og afleverer det tilbage til dig.

Vi tilbyder individuelle aftaler som tager udgangspunkt i din virksomheds branche, størrelse og dine behov både i forbindelse med køb og leje af arbejdstøj.

Vælger du leje af arbejdstøj tilbyder vi endvidere at tilpasse og reparere på vores egen systue, hvor vores dygtige folk er med til at sikre at du får en samlet løsning som fungerer så gnidningsfrit som overhovedet muligt og som gør at dine medarbejdere altid har rent og funktionelt arbejdstøj.

Leje af arbejdstøj i høj kvalitet

Victor Vask tilbyder salg og leje af arbejdstøj til mange forskellige brancher og kundetyper og altid med arbejdstøj i høj kvalitet.

Med en turnusordning som denne, står dine medarbejdere aldrig uden rent tøj. Hvadenten du er mest interesseret i leje af arbejdstøj eller købe arbejdsbeklædning, så kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Vil du vide mere om vask af arbejdstøj.

Vi henter, vasker og bringer
1353082881Med Victor Vask A/S Privatservice er det muligt for private kunder at få både… Læs mere
Victor Vask støtter Team Rynkeby
Med et sponsorat til Team Rynkeby er Victor Vask med til at støtte en god sag. Hver sommer cykler Team Rynkeby til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. De danske hold fra Team Rynkeby indsamler penge til Børnecancerfonden i Danmark. Læs mere om “Team Rynkeby”
Et generelt bedre arbejdsklima

Man har som bekendt kun én chance for at give et førstegangsindtryk – og det… Læs mere