Leje af arbejdstøj

I høj kvalitet

Leje af arbejdstøj i høj kvalitet kan også lade sig gøre hos Victor Vask. Udover vask af arbejdstøj tilbyder vi både salg og leje af arbejdsbeklædning. Med vores lejeordning undgår du dyre investeringer, samtidig med at du trygt kan overlade logistikken til os. Vi sørger for at levere rent arbejdstøj når vi henter det beskidte tøj, herefter vasker vi arbejdstøjet og afleverer det tilbage til dig.

Vi tilbyder individuelle aftaler som tager udgangspunkt i din virksomheds branche, størrelse og dine behov både i forbindelse med køb og leje af tøjet.

Vælger du at leje dit arbejdstøj tilbyder vi endvidere at tilpasse og reparere på vores egen systue, hvor vores dygtige folk er med til at sikre at du får en samlet løsning som fungerer så gnidningsfrit som overhovedet muligt og som gør at dine medarbejdere altid har rent og funktionelt arbejdstøj.

Victor Vask tilbyder denne ordning til mange forskellige brancher og kundetyper og altid med arbejdstøj i høj kvalitet.

Med en turnusordning som denne, står dine medarbejdere aldrig uden rent tøj. Hvadenten du er mest interesseret i at leje arbejdstøjet eller købe arbejdsbeklædning, så kontakt os for at høre mere om dine muligheder.

Leje af arbejdstøj
Fakta

Beholdningsoptimering og overvågede vaskeprogammer sikrer at vi lever op til hygiejnekrav efter NIR standard.

Forrige

« HANDCARE DISPENSER

Næste

LINNED OG DÆKKETØJ »