Vælg en side

handcare dispenser

Handcare dispenser til eksklusiv håndaftørring

Victor Vask tilbyder en helt ny og patenteret handcare dispenser – et nyt koncept til håndaftørring. Konceptet er på alle måder et spændende alternativ til kendte løsninger med frottéhåndlæder, håndklæderuller, papir eller lufttørrer.

Det nye ved vores handcare dispenser og konceptet er at frottékludene doseres enkeltvis til brugeren, de ubrugte frottéklude opbevares hygiejnisk – dvs. i et lukket kammer og de rene frottéklude doseres hygiejnisk til brugeren – dvs. nedenud, så de øvrige frottéklude ikke forurenes af for eksempel dryppende hænder.

Vores handcare dispenser kan anvendes alle steder hvor håndaftørring finder sted, eksempelvis i toiletrum, på klinikker, på sygehuse, i fødevarebranchen kort sagt alle steder, hvor der er brug for en eksklusiv, hygiejnisk og økonomisk løsning med frottéklude til håndaftørring i forbindelse med vask af hænder.

Vi sørger for at levere og montere vores handcare dispenser og desuden servicerer vi løbende med levering af rene frottéklude i praktisk indpakning samt afhenter og vasker de brugte klude.

Kontakt Victor Vask for en yderligere præsentation, eller for at høre mere om vores øvrige løsninger til sæbedispensere og håndklæderuller i praktiske kabinetter.

Vi henter, vasker og bringer
1353082881Med Victor Vask A/S Privatservice er det muligt for private kunder at få både… Læs mere
Victor Vask støtter Team Rynkeby
Med et sponsorat til Team Rynkeby er Victor Vask med til at støtte en god sag. Hver sommer cykler Team Rynkeby til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier. De danske hold fra Team Rynkeby indsamler penge til Børnecancerfonden i Danmark. Læs mere om “Team Rynkeby”
Et generelt bedre arbejdsklima

1254051331

Man har som bekendt kun én chance for at give et førstegangsindtryk – og det… Læs mere