Handcare dispenser

Til eksklusiv håndaftørring

​Victor Vask tilbyder en helt ny og patenteret handcare dispenser – et nyt koncept til håndaftørring. Konceptet er på alle måder et spændende alternativ til kendte løsninger med frottéhåndlæder, håndklæderuller, papir eller lufttørrer.

Det nye ved vores dispenser og konceptet er at frottékludene doseres enkeltvis til brugeren, de ubrugte frottéklude opbevares hygiejnisk – dvs. i et lukket kammer og de rene frottéklude doseres hygiejnisk til brugeren – dvs. nedenud, så de øvrige frottéklude ikke forurenes af for eksempel dryppende hænder.

Dispenseren kan anvendes alle steder hvor håndaftørring finder sted, eksempelvis i toiletrum, på klinikker, på sygehuse, i fødevarebranchen kort sagt alle steder, hvor der er brug for en eksklusiv, hygiejnisk og økonomisk løsning med frottéklude til håndaftørring i forbindelse med vask af hænder.

Vi sørger for at levere og montere vores dispenser og desuden servicerer vi løbende med levering af rene frottéklude i praktisk indpakning samt afhenter og vasker de brugte klude.

Kontakt Victor Vask for en yderligere præsentation, eller for at høre mere om vores øvrige løsninger til sæbedispensere og håndklæderuller i praktiske kabinetter.

Kontakt os for at høre mere om handcare dispenser.

handcare dispenser
Fakta

Handcare dispenser giver bedre hygiejne, mindre forbrug og er mere bæredygtigt end papir (genbrug).

Forrige

« BEKLÆDNING TIL PLEJESEKTOREN

Næste

LEJE AF ARBEJDSTØJ »