Vælg en side

Et moderne vaskeri

Et moderne vaskeri

Victor Vask A/S ønsker at passe på miljøet, herunder også arbejdsmiljøet. Arbejdsmiljøet har været indarbejdet i vort miljøarbejde siden 1996, og i 1998 blev vi, som et af de første vaskerier i Danmark, miljøcertificeret. I dag er vi både medlem af Brancheforeningen for vask og tekstiludlejning (BVT) og Foreningen af Danske Vaskerier (ADV).

BVT er en faglig interesse- og serviceorganisation for industrielt drevne vaskerier i den private og offentlige sektor, samt leverandører til vaskerier. Teknologisk Institut kontrollerer årligt BVT’s medlemsvaskerier, for at sikre kvalitet og miljø på medlemsvaskerierne. Victor Vask er godkendt af Teknologisk Institut og Det Norske Veritas.

Medlemmer af ADV er forpligtet til at være tilsluttet en godkendt ordning om tilsyn og kontrol, som sikrer en høj standard for vaskeprocesser, resultater, maskiner, hygiejne, arbejdsmiljø og andre faglige kvalifikationer samt påvirkning af ydre miljø.

Hos Victor Vask A/S er vi ISO 14001 Miljøcertificeret og vi forpligter os til at arbejde aktivt for en løbende forbedring og økonomisering i vort forbrug af blandt andet energi, kemikalier og øvrige forbrugsstoffer, uden det går ud over kvaliteten af vore produkter og serviceydelser.

 

Vi henter, vasker og bringer

1353082881Med Victor Vask A/S Privatservice er det muligt for private kunder at få både…
Læs mere

Victor Vask støtter Team Rynkeby

Med et sponsorat til Team Rynkeby er Victor Vask med til at støtte en god sag.

Hver sommer cykler Team Rynkeby til Paris for at samle penge ind til børn med kræft og deres familier.

De danske hold fra Team Rynkeby indsamler penge til Børnecancerfonden i Danmark.

Læs mere om “Team Rynkeby”

 

Et generelt bedre arbejdsklima

1254051331

Man har som bekendt kun én chance for at give et førstegangsindtryk – og det…
Læs mere